7 de febr. 2009

Qui som?

Som la biblioteca de la teva barriada, un espai on poder gaudir sobre tot de les teves necessitats d'informació, però també un lloc on et pots formar com a ciutadà, on pots conèixer gent i fer amics i amigues, i on pots gestionar d'una manera intel·ligent i alternativa el teu temps lliure.

A la biblioteca de Son Ferriol no sols podràs tenir un espai on freqüentment et podràs concentrar en un ambient pensat per a l'estudi i la tranquil·litat, dins d'un món on el renou i les dificultats per a concentrar-se són cada cop més grans. També vol donar cabuda a activitats amb les que puguis gaudir, compartir, i sempre, d'una manera o d'altra, educar i educar-te.

El vostre bibliotecari és el vostre cercador particular. Teniu algun dubte, heu de fer un treball, heu d'estudiar algun tema concret i no sabeu per on començar? Deixau que el bibliotecari us posi sobre la pista!

I tot això, sense perdre de vista el que més ens agrada a la biblioteca: la lectura.

A més, amb el carnet de lector o lectora, et podràs dur a casa llibres CD's i DVD's durant uns dies. Després, en tornar-los, en pots agafar més!

On som?
Sant Joan de la Creu, 48
07198
Palma, Mallorca (Illes Balears)

Telèfon: 971 42 98 56

Horari:

Matins:
Dilluns i dimecres: De 10'30 a 13'30
Dissabtes: De 9 a 13

Horabaixes: De dilluns a divendres: De 16 a 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada