11 de març 2009

LLIURE!



Pitja en el símbol de "reproduir" i escoltaràs música mentre llegeixes l'article



Sabíeu que teniu al vostre abast un autèntic exèrcit de programes, actuals i altament funcionals, que podeu fer servir en el vostre ordinador, que són distribuïts liurement i de manera legal, i que no suposen cap despesa econòmica?

Entre aquests programes podem trobar paquets d'ofimàtica (amb processadors de text, full de càlcul, presentacions o bases de dades), navegadors d'internet, eines d'edició gràfica per a retocar les vostres fotos), reproductors de música, o els tan necessaris (depenent del sistema operatiu que utilitzeu) antivirus!

Tot i que això és un blog d'una biblioteca, vull aprofitar aquest espai per a informar-vos de totes aquestes possibilitats que de segur seran ben rebudes pels que no coneixeu aquests recursos que estan a un clic de ratolí, o a uns quants metres (que són els que us separen de la biblioteca). Ho faig també perquè a la biblioteca hem encetat una sèrie de xerrades que s'aniran fent els divendres (mirau el nostre calendari) i el tema de les quals seran aquests recursos, com fer-se amb ells i com utilitzar-los. De segur que, si ho trobau d'interès, no us anireu decebuts o decebudes! En el proper article xerraré una mica d'un paquet d'ofimàtica que ja comença a ser molt popular. De moment, si voleu saber una mica més què és això de software lliure, premeu AQUÍ! o també AQUÍ DEÇÀ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada