6 de set. 2011

EXPOSICIÓ DEL 75 ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CORT



Entre el 5 i el 30 de setembre de 2011 romandrà oberta l’exposició 75 Aniversari de la Biblioteca Municipal de Cort al centre Flassaders (carrer de la Ferreria, 12 de Palma). Un recorregut per la història, el fons, les persones i el fun­cion­ament de la biblioteca a través d’imatges, objectes i documents.

Al mateix centre, hi haurà un put d’informació de la Biblioteca de Cort amb fulls dels serveis, sol·licitud de carnet, punts de lectura i la relació de les biblioteques de la Xarxa Municipal.
Anteriorment, aquesta exposició es va instal·lar a l’edifici de Cort i als centres culturals de Can Cànoves i s’Escorxador.

Els actes del 75 aniversari de la Biblioteca Municipal de Cort començaren el passat 20 de setembre. Des de llavors s’han celebrat exposicions, conferències, visites guiades i s’ha publicat un llibre que recull la trajectòria de la primera biblioteca pública de Palma.

L’exposició es podrà visitar en horari d’obertura al públic del Centre Flassaders: de dilluns a divendres de 9 a 21 h. i dissabte de 10 a 13 h (
http://www.flassaders.org/ · tel 971214027)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada